Vyhlášení VIII. ročníku fotografické soutěže

Komise Rady města Kladna pro životní prostředí a Sládečkovo vlastivědné muzeum v Kladně vyhlašují VIII. ročník soutěže Příroda Kladenska

FOTOGRAFICKÁ SOUTĚŽ NA TÉMA KLADNO A HRY BAREV

Barvy tvoří nedílnou součást života kolem nás a jsou součástí životního prostředí. Rozkvetlé louky, podzimní příroda, jiná je krajina při svítání nebo za soumraku, rovněž architektura využívá kombinaci barev. Nezapomeňte, barvy nejsou jen zářivé ale i jemně laděné a v různých kombinacích. Věříme, že budete mít dost fantazie a těšíme se na hodně krásných fotografií.

Podmínky soutěže:

Zasílejte fotografie na téma Kladno a hry barev pořízené na území města Kladna či kladenského okresu, barevné, formát 13 × 18 cm a větší. Maximální počet fotografií od jednoho autora je 12. Soutěž je určena výhradně amatérským fotografům bez ohledu na místo jejich bydliště.

Věkové kategorie:

  1. do 18 let včetně
  2. 18 a více let

Organizace:

Soutěž trvá od 1. května do 15. listopadu 2012. V prosinci zasedne odborná porota a v každé kategorii vybere nejhodnotnější snímky. Nejlepší fotografie budou vystaveny v lednu 2013 ve Sládečkově vlastivědném muzeu v Kladně. Pro autory vítězných fotografií jsou připraveny lákavé ceny.

Každá fotografie musí být na zadní straně označena štítkem s následujícími údaji:

  1. Název práce
  2. Místo, odkud záběr pochází
  3. Jméno autora, jeho věk
  4. Adresa a telefon autora
Zásilku označte slovem FOTO a zpáteční adresou a do 15. 11. 2012 doručte na adresu: Sládečkovo vlastivědné muzeum v Kladně, Huťská 1375, 272 00 Kladno

Fotografie budou po skončení soutěže uloženy v archivu muzea a vyhlašovatelé si vyhrazují právo použít hodnotné snímky k výstavním a publikačním účelům s uvedením autora.

Předchozí ročníky: VII. ročník VI. ročník, V. ročník, IV. ročník...




Letos opět spolupracujeme s LODESTAR COFFEE & LIFESTYLE.
Pošlete kopii své soutěžní fotografie na email redakce@lodestarcoffee.cz. Fotografie budou průběžně vystaveny na fb Lodestarcoffee & Lifestyle. Vítězové v každé kategorii získají kreditní klubovou kartu Lodestarcoffee s hodnotou kreditu 1000 korun.
Prvních 10 účastníků, kteří zašlou max. 5 fotografií v elektronické podobě do Lodestar, získá FREE kupón na středně velký nápoj.


Partneři výstavy:

Soutěž probíhá za finanční podpory Statutárního města Kladna.

© Sládečkovo vlastivědné muzeum v Kladně. Poslední aktualizace 11.05.2012. Verze pro tisk. O úroveň výše.