Příroda kolem cyklotrasy 0017 - vernisáž a vyhlášení vítězů

Vernisáž výstavy soutěžních fotografií a slavnostní vyhlášení vítězů zahájil ve čtvrtek 14. ledna 2010 ředitel muzea PhDr. Zdeněk Kuchyňka (uprostřed) společně s předsedou komise Rady města Kladna pro životní prostředí Vladislavem Jadwiszczokem (vpravo).

Nejprve byli vyhlášeni vítězové mladší kategorie (do 15 let):


Ráda bych Vám jako pořadatelům fotografické soutěže "Příroda Kladenska" poděkovala za ocenění, které mi bylo uděleno. Vítězství mě skutečně velmi překvapilo a potěšilo a mrzí mě, že jsem se nemohla ze studijních důvodů udílení cen zúčastnit. Vážím si Vašeho uznání. Děkuji a s přáním pevného zdraví se loučí Petra Šnoblová.

Petra Šnoblová, vítězka v mladší kategorii, se nemohla osobně zúčastnit a cenu za ni převzala kamarádka. Cenou pro vítězku byl digitální fotoaparát Olympus FE-5000. Uvádíme text děkovného dopisu, který jsme poté od Petry obdrželi.


Alexandra Eliášová - 2. místo (stativ)

Ani Lukáš Haberzettl, který se umístil na třetím místě, se nemohl předávání cen osobně zúčastnit a poslal za sebe zástupce.


Ve starší kategorii (16 a více let) byli oceněni:


Ondřej Karbus - 1. místo (poukázka na nákup fotomateriálu v hodnotě 5000,- Kč)



Ladislav Sucharda - 2. místo (poukázka na nákup fotomateriálu v hodnotě 3000,- Kč)



Lenka Šeborová (v zastoupení) - 3. místo (poukázka na nákup fotomateriálu v hodnotě 2000,- Kč)



Michal Vlček - zvláštní cena poroty


Slavnostní vyhlášení přilákalo značné množství hostů. Pozvání přijali také (zleva) Karel Neumann z komise Rady města Kladna pro životní prostředí a ing. Radovan Víta, vedoucí odboru životního prostředí Magistrátu města Kladna.

Foto © Jaroslav Vyšín, archiv Petry Šnoblové 2010

© Sládečkovo vlastivědné muzeum v Kladně. Poslední aktualizace 25.03.2010. Verze pro tisk. O úroveň výše.